Житомирське відділення «Скарбниця» запрошує взяти участь в акції!

Акція у Житомирському відділенні

З 03.04.2010г. по 25.05.2010г. беріть участь в акції-розіграші цінних призів від компанії «Скарбниця».
Кожен клієнт, який проведе своєчасну* активну операцію (викуп предмета застави або пролонгація терміну кредиту) на суму 250 грн. і більше – отримує скретч-талон, частина «пазла».

Для того щоб виграти** один з цінних призів необхідно зібрати цілий «пазл» (складається з 4-х скретч-талонів) і пред'явити його у відділенні за адресою м.Житомир, вул. Московська, 3. Ви зможете вибрати один з цінних призів, за своїм розсудом:
• Нетбук;
• Домашній кінотеатр;
• Музичний центр;
• Золотий кулон.

Поспішайте! Кількість призів обмежена!

* Під своєчасною операцією мається на увазі операція, проведена в термін, зазначений договорі про надання фінансового кредиту!
** Під виграшем мається на увазі покупка товару в магазинах нашого торгового партнера ТОВ«Євроювеліртрейд», за акційною ціною 1,20 грн. з урахуванням ПДВ.

Детальніше Ви можете прочитати в розділі "Акції"

Поширити: fbtwittertelegramviber
Цілодобова гаряча лінія

Дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні в межах України

Мінімальний термін кредитування при заставі золота: 63 дні (при цьому є дострокове погашення з 1-го дня з платою за фактичну кількість днів використання). Максимальний термін кредитування при заставі золота не обмежений, у разі своєчасного погашення та продовження договору (у випадку перезастави та укладання нового договору). Максимальна річна ставка при заставі золота: 419,75%, що становить 1,15% на день. Приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн, плата за користування кредитом 1,15% на день, що складає 11,5 грн. Клієнт має право продовжити термін кредиту, сплативши при цьому всю суму відсотків за фактичні дні користування кредитом. Для терміну в 63 дні клієнту необхідно буде заплатити за користування 724,5 грн. Додаткові відсотки, у разі своєчасного погашення та пролонгації, не стягуються. ПОВНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАСТАВНЕ ТОВАРИСТВО «СКАРБНИЦЯ». Місцезнаходження — 01042, м. Київ, б-р Дружби Народів, 25, info@skarb.com.ua. Iдентифікаційний код згідно ЄДР – 19244756. Ліцензія на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, що переоформлена на підставі розпорядження Нацкомфінпослуг № 163 від 26.01.2017 року про переоформлення деяким фінансовим установам діючих ліцензій, у зв’язку зі звуженням виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню. У розрахунок вартості послуги податки не включено.