Кредити під заставу годинників відомих виробників

Кредити під заставу годинників відомих виробників

Даємо гроші під заставу годинників!

Нерідко буває, що вам необхідні кредитні кошти «на вчора».

У мережі ломбардів «Скарбниця» вам з радістю допоможуть в отриманні кредиту готівкою, під заставу широкого переліку предметів застави, починаючи від золотої каблучки і закінчуючи великогабаритною технікою.

Окреме місце в загальному переліку предметів застави посідають годинники відомих світових брендів . Це обумовлено специфікою оцінки годинників, труднощами, пов'язаними з високим технічним рівнем виготовлення копій (т.зв.«реплік») і т. п.

Оцінювальна вартість годинника здебільшого залежить від наступних характеристик:

  • марка (виробник);
  • модель;
  • рік випуску;
  • наявність гарантії (включаючи гарантійний талон);
  • наявність фірмового пакування;
  • ступінь збереження;
  • кон'юнктура ринку.

Хай там як, а за результатами професійної оцінки ви маєте всі шанси отримати в кредит  солідну суму. Це зручно з декількох причин, оскільки годинник - предмет застави негабаритний, і,  зазвичай, з плином часу його оцінювальна вартість знижується несуттєво. .

У нашій мережі ломбардів для вас працюють фахівці високого рівня, які спеціалізуються на оцінці годинників. Ви можете звернутись до них, відвідавши одне з ломбардних відділень:

список відділень прийому годинників 

Експерти з оцінки годинників знаходиться в Києві, за адресою: б-р Дружби Народів, 25 та вул. Велика Васильківська, 74

Просимо вас попередньо телефонувати у зручне для вас ломбардне відділення, оскільки  графік роботи фахівців з оцінки годинників може не збігатись із графіком роботи ломбардного відділення!

*Здійснюється надання фінансових кредитів під заставу майна. Процентна ставка  від 0.49% в день. Деталі за телефоном 0 800 500 555 або на сайті www.skarb.com.ua. ** Дзвінки згідно з тарифами Вашого оператора. Послуги надаються мережею ломбардів «Скарбниця ТМ»

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.