Відкрито перше відділення в м. Ірпінь

Відкрито перше відділення в м. Ірпінь

10 січня у м. Ірпінь ми відкрили нове відділення ломбарду «Скарбниця»

.
Жителі даного міста можуть в будь-який день відвідати наш ломбард. Оцінювачі - експерти з радістю нададуть всю інформацію щодо умов кредитування, акційних заходів що проходять і допоможуть Вам отримати кредит під заставу ювелірних виробів і техніки.

Нове відділення знаходиться на вул. Центральній 6-Г

Ми Вас чекаємо цілодобово, кожен день. 

Всю потрібну Вам інформацію щодо отримання швидкого кредиту під заставу ювелірних виробів і техніки, Ви можете задати зателефонувавши за телефонами (04597) 6-12-41, (050) 463-66-16  або відвідавши ломбард. 
 

 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.