Оплата заборгованості через термінали 24nonStop

Оплата заборгованості через термінали 24nonStop

Сплачуй без черг з терміналами 24nonstop

Шановні клієнти, нагадуємо Вам, що на терміналах мережі 24nonStop кнопка оплати заборгованості за кредитами ломбарду «Скарбниця» знаходиться в розділі «Банки і Ломбарди». На головному екрані терміналу кнопки «Скарбниця» може не бути.

Просимо звернути увагу, що в разділі  «Банки і Ломбарди» може бути багато послуг, які не вміщуються на одному екрані. В такому випадку кнопка «Скарбниця» може бути представлена на одному з наступних екранів  «Банки і Ломбарди».

Якщо на якомусь терміналі Ви не знайшли кнопку «Скарбниця», просимо повідомити про це в наш контакт-центр, вказавши номер терміналу. Номер терміналу вказаний на головному екрані терміналу:

Крім мережі терміналів 24nonStop для оплат заборгованості по кредитах компанії «Скарбниця» на даний момент Ви можете скористатися терміналами мереж Банк Національний Кредит та EasyPay. А також сайтами:

  • е-Ломбард;
  • Portmone.com, розділ «Грошові перекази»;
  • EasyPay.ua, розділ «Банки і страхування»;
  • 24money.com.ua, розділ «Інші сервіси».

Ми постійно працюємо над збільшенням кількості методів платежів. Слідкуйте за новинами Компанії.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.