Відкриття промломбарду у Кривому Розі

Відкриття промломбарду у Кривому Розі

Компанія «Скарбниця» розширює свої горизонти.

Нещодавно, 16 лютого, в місті Кривий Ріг ми відкрили ще одне відділення промломбарда. Ломбарди такого типу існують поки що тільки в Києві та Хмельницькому.

Унікальність формату промломбарда полягає в дуже широкій лінійці предметів застави, під які можна швидко і просто отримати необхідний кредит. Іншими словами — це практично кредити під заставу чого завгодно: великогабаритної техніки, будівельних інструментів, спорядження для туризму, відпочинку та ще багато чого іншого.

Лише в промломбарді Ви можете отримати гроші, як під заставу намету, так і під заставу газонокосарки або залишків невикористаної плитки.

Звичайно ж, не змінюючи традиціям «Скарбниці», у промломбарді приймається золото, платина, столове срібло.

Детальніше про зручність отримання кредиту читайте на сторінці відділення на нашому сайті.

Адреса нового відділення: м Кривий Ріг, пр-т 200-річчя Кривому Рогу, 12-А, телефони: (056) 443-03-32; (050) 463-30-97; (050) 465-99-98 (кредити під заставу юв. виробів).

Режим роботи ломбардного відділення: пн-нд: цілодобово.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.