Переїзд відділення у Ніжині

Переїзд відділення у Ніжині

Ми переїхали, але не далеко!

29.09.2015 ніжинське ломбардне відділення по вулиці Гоголя, 11, переїхало у нове просторе модернізоване приміщення на тій же вулиці — Гоголя, 2-А.

Дбаючи про комфорт своїх клієнтів, компанія «Скарбниця» завжди шукає найбільш вдалі рішення для розміщення відділень.

Тут наші клієнти зможуть отримати максимально якісний сервіс, швидкий кредит під заставу дорогоцінних металів, діамантів, мобільних телефонів, аудіо-, відео-, фото- та побутової техніки, офісної техніки, будівельних інструментів, туристичного й рибальського спорядження.

Завітати до ломбарду Ви зможете в будь-який час, оскільки відділення працює цілодобово та без вихідних.

Більш детальну інформацію про умови кредитування можна отримати за адресою: м. Ніжин, вул. Гоголя, 2-А або за телефонами: (04631) 7-12-55, (050) 465-99-94.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.