Нова послуга – переказ з картки на картку

Нова послуга – переказ з картки на картку

Переводимо гроші на карту!

Шановні клієнти, для вашого комфорту пропонуємо нову послугу переказу коштів без особистого візиту в фінансову установу — переказ з картки на картку. 
Переваги переказу грошей з картки на картку онлайн:
• безпека перекладу;
• економія часу;
• швидкість отримання коштів;
• доступність по використанню отриманих коштів.

Сьогодні більшість оплат можливо реалізувати online, але не завжди Ваші грошові кошти є на тій картці, якою Ви планували скористатись — без додаткової реєстрації Ви зможете оперативно переказати кошти на карту будь-якого банку України!

Як переказати гроші з карти на карту?

Щоб переказати гроші online з однієї карти на іншу на сайті, вам знадобиться платіжна карта, видана українським банком. Для грошового переказу Одержувачу необхідно вказати:

— номер платіжної картки Відправника (16 цифр, зазначених на лицьовій стороні пластикової карти);
— актуальний термін дії картки;
— 3 цифри коду CVV (вказані на зворотному боці картки);
— номер телефону Відправника;
— суму грошового переказу;
— номер карти Отримувача.


Сповіщення про отримання грошового переказу

Для того, щоб Одержувач був проінформований про надходження коштів, під час відправлення переказу в полі, розташованому під номером карти Отримувача, вкажіть, будь ласка, поле SMS та / або e-mail.

Умови online переказів:
• валюта переказу — UAH;
• розмір комісії становить: 1% від суми переказу + 5 грн. Суму комісії оплачує Відправник, який здійснив переказ коштів. Комісія автоматично стягується з карти Відправника додатково до суми переказу.

Термін зарахування коштів на банківську карту Отримувача залежить від правил банку, в якому була видана картка.

Переказати кошти в подарунок на день народження, повернути борг, допомогти грошима родичу тепер можна легко і швидко!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.