Компанія «Скарбниця» запускає кредитування під заставу криптовалюти

Компанія «Скарбниця» запускає кредитування під заставу криптовалюти

Отрімати гроші під заставу криптовалюти - легко!

Компанія «Скарбниця», спільно з групою компаній-партнерів, найближчим часом представить нову унікальну послугу - кредити під заставу криптовалюти. «Впровадження цього проекту обумовлено стрімким розвитком криптовалюти і blockchain в світі. Наші клієнти зможуть користуватися грошима і, в той же час, отримати дохід від зростання курсу криптовалюти в майбутньому», - прокоментував керівник відділу маркетингу компанії «Скарбниця» Іван Іпатов.

Процес отримання кредиту максимально простий: слідуючи нескладним інструкціям можна швидко і без зайвих формальностей отримати позику. Для спрощення клієнтам буде запропонований калькулятор, за допомогою якого можна буде визначитися з типом і обсягом криптовалюти для застави, строком та сумою кредиту.

Власники криптовалюти зможуть отримати кредит в гривні на строк до 31 дня з правом пролонгації. Як тільки заборгованість по кредиту погашена - вся сума криптовалюти, яка була передана в заставу, повертається позичальнику в повному обсязі.

За кожним договором IT-система буде вести автоматичний облік суми криптовалюти в заставі і ціну, по якій зафіксована угода. Це означає, що в разі зростання ціни можливе збільшення суми позики, а при падінні Позичальник має достатньо часу на прийняття рішення про подальшу долю своїх активів.

Кредити під заставу криптовалюти видаються офіційно, зі 100% гарантією законності угоди, без будь-яких додаткових комісій і прихованих платежів.
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.