Заробляйте на криптокредиті легко

Заробляйте на криптокредиті легко

Тестуємо криптокредит


З 22 травня проект Скарбкоїн запускає акцію «Легкий кредит». Кожен власник криптовалюти може отримати кредит на суму до 20 тис. грн. під феноменально низьку процентну ставку – всього 0,2% в день!

Мета цієї акції - допомогти максимальній кількості власників криптоактивів перевірити надійність і комфортність сервісу. А низька процентна ставка дозволить використовувати криптокредит як спосіб додаткового заробітку на коливаннях цін на ринку криптовалют.

І підраховуємо прибуток
Як це діє на практиці? Наприклад, Ви взяли кредит у розмірі 15 тис. грн. під заставу 0.13 BTC. Поточний курс біткоіну – $ 8,400. Спостерігаючи сприятливий момент для входу в ринок, Ви вкладаєте отримані кошти у BTC, купивши ще 0.0688 біткоіна. Через 10 днів курс змінився до $ 9,500 (реальні події середини квітня 2018 року). Ви заплатили відсотки у розмірі 300 грн. за 10 днів користування кредитом, і маєте «на руках» 0.1988 біткоіна. Для того щоб повністю закрити кредит, Вам знадобиться погасити 15 тис. грн., що за поточним курсом складе 0.060 біткоіна. Ваш фінальний прибуток дорівнює 0.0088 біткоіна або 2 175 гривням!

Легкого і прибуткового Вам криптокредиту від Скарбкоїн!

Деталі:

  • Період проведення акції з 22.05.2018 до зміни або скасування умов.
  • Акційні умови діють тільки на кредити під заставу криптовалюти, на суми до 20 000 грн.
  • Акційні умови зберігаються при частковій оплаті тіла кредиту і до моменту його повного погашення.
  • При доборі кредитних коштів, акційні умови зберігаються тільки до моменту, коли сума кредиту не перевищує 20 тис. грн. Якщо сума перевищує зазначений ліміт, діють стандартні відсоткові ставки.
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.