З новим роком!

З новим роком!

Вітаємо усіх Вас, наших друзів, з Новим Роком та Різдвом.

Бажаємо Вам, щоб усе тепле і затишне, що ми так цінуємо у Різдвяних святах, було з Вами протягом усього наступного року. Нехай 2019 рік буде для вас таким же яскравим, сповненим барвами, як новорічна ялинка, приносить приємні сюрпризи, як святкові подарунки під нею. Нехай кожен день у новому році буде таким же унікальним, як зимові сніжинки. І, звісно, щастя, здоров‘я і добробуту Вам і Вашим рідним.

Оскільки олів'є саме себе майонезом не заправить, тому сьогодні ми підемо трошки раніше додому.

А ось і графік роботи на сьогодні та на новорічні свята:

31 грудня - працюємо до 20:00;
1 січня - вихідний день;
2 січня - повні сил та енергії, наповнені силами мандарин та оселедця під шубою, розпочнемо свою роботу з 9:00 у цілодобових відділеннях, в інших - за звичайним робочим графіком відділень. 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.