Тепер ще зручніше: зустрічайте новий особистий кабінет!

Тепер ще зручніше: зустрічайте новий особистий кабінет!

Особистий кабінет став ще зручніший!

Дорогі клієнти, раді поділитися з Вами гарною новиною! Відтепер для Вас запрацював новий особистий кабінет, в якому покращено дизайн і розширено функціонал!

Для Вашої зручності ми допрацювали меню: зробили його більш структурованим, легким у використанні з будь-якого мобільного пристрою. Тепер всі основні розділи особистого профілю («Бонусна карта», «Мої кредити», «Страхування за бонуси», «Мої налаштування») компактно відображаються на сторінці. Вибрав той чи інший пункт в меню, Ви отримаєте повний доступ до Ваших кредитів, бонусів, особистих даних.

Крім того, більше не потрібно довго гортати сторінку, щоб знайти потрібне відділення ломбарду. В окремому розділі «Відділення» ми зібрали актуальні контактні дані (адреси, телефони, графік роботи) наших ломбардів по всій Україні!

Усі користувачі особистого кабінету в режимі онлайн можуть відслідковувати інформацію щодо власних кредитів та накопичених бонусів.

І це ще не все!

Тепер в особистому кабінеті в онлайн-режимі можна повністю погасити кредит *, зробити добір по кредиту або оформити страхування за бонуси.

* за умови користування кредитом не менше 7 днів.

Зустрічайте осінь у новому форматі!

 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.