З Днем Всіх Закоханих, від 0,4% в день

З Днем Всіх Закоханих, від 0,4% в день

Акція до дня Святого Валентина!

Звикли святкувати гучно та не скупитись на подарунки? Звісно так, адже День Всіх Закоханих – це той день, коли кожен виказує свої справжні почуття і радує свою половинку зворушливими подарунками та приємностями. Тепер це просто і без зайвого клопоту!

Завдяки спеціальним умовам кредитування усі Клієнти мережі ломбардів «СкарбницяТМ» мають можливість завчасно подбати про подарунки для коханих.

В період з 12.02.2020 по 14.02.2020 скористайтесь супер-пропозицією і отримайте кредит із процентною ставкою від 0,4% в день під заставу ювелірних виробів та техніки. Акційна пропозиція діє на договори строком від 2-х до 21 дня.

Все, що потрібно, перейти за посиланням, вказавши номер мобільного телефону, на який прийде смс-код зі знижкою. Розмір знижки залежить від повноти поданої інформації (номер мобільного , e-mail).

З Днем Всіх Закоханих!

 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.