Підсумки акції «Чверть лимона тримай»

Підсумки акції «Чверть лимона тримай»

Підведемо підсумки?

Ось і промайнули три місяці нашої грандіозної безпрограшної Акції. Ми навіть не очікували, що стільки клієнтів забажають випробувати свою удачу в ній. Хочемо подякувати всім хто брав участь, вітаємо вас з виграшем.

Що ж сталося з головним подарунком акції? Радо повідомляємо, що його отримав п. Богдан з м. Києва, зберігаючи право на конфіденційність обслуговування у національній мережі ломбардів «Скарбниця»

Наш зірковий Клієнт виграв головний приз у 250 000 бонусів, про що йому повідомили у sms-повідомленні, та забажав отримати кошти безготівково на свою банківську картку. Ну що ж, прекрасний вибір!

Користуючись нагодою, ми щиро вітаємо з перемогою, бажаємо не зупинятись на досягнутому, легко підкорювати будь-які вершини, нехай цю радість з Вами розділять Ваші рідні та друзі.

Нагадаємо, що «Чверть лимона тримай» - це безпрограшна акція, участь у якій брали всі Клієнти, у кого на рахунку було 1000 і більше бонусів від «Скарбниці».

Щасливчики отримали можливість обміняти свої бонуси на багато різних подарунків, серед яких знижки до 100% на сплату відсотків по кредитному договору, збільшення суми на руки за предмет застави, нарахування додаткових бонусів та ін.

Бажаємо нашим найкращим Клієнтам, щоб життя дарувало ще безліч можливостей вигравати та бути завжди у плюсі. Вперед до нових перемог!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.