ВАЖЛИВА НОВИНА

ВАЖЛИВА НОВИНА

Оформляйте ломбардний кредит та погашайте зручним способом

Відтепер «Скарбниця» надає повне дистанційне обслуговування без обмежень.

Ми робимо ще один важливий крок на зустріч нашим Клієнтам. Відсьогодні мережа ломбардів «Скарбниця» знімає обмеження на дистанційне погашення кредитів для більшої зручності обслуговування під час карантину.

Оформлюйте ломбардний кредит і погашайте його всіма доступними дистанційними способами: у особистому кабінеті на сайті компанії on-line або ж через термінали самообслуговування.

Раніше діюче обмеження на дистанційне погашення кредитів, строком до 7 днів – скасовано. А це означає, що кожен Клієнт має можливість погасити кредит «під нуль» всюди і в будь-який термін. При цьому, всі предмети застави Клієнтів безкоштовно та надійно зберігаються у сховищах із дотриманням максимальних заходів безпеки та підлягають обов’язковому страхуванню.

Рекомендуємо надавати перевагу особистому кабінету, котрий є фактично ломбардом у вашому смартфоні.

«Скарбниця» ближче, ніж вам здається, вирішуйте нагальні фінансові питання, не виходячи з дому та без необхідності відвідувати ломбардне відділення.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.