Знижка 10 відсотків при оплаті через Особистий кабінет

Знижка 10 відсотків при оплаті через Особистий кабінет

10% скидки у Вашому особистому кабінеті!

Ми піклуємось про здоров’я та добробут наших Клієнтів, саме тому продовжуємо інформувати про найзручніші дистанційні сервіси, що спростять доступ до кредитних послуг на час карантину.

Раніше ми вже розповідали про переваги використання Особистого кабінету та його можливостях. Окрім зручності, безпеки та економії часу, які надають наші on-line сервіси, це ще й економія ваших коштів.

Сьогодні ми пропонуємо Клієнтам мережі ломбардів «Скарбниця» отримати знижку 10% на сплату відсотків по кредитному договору дистанційно через Особистий кабінет (знижка діє до 31.05.2020).

Заощаджуйте свої гроші, обираючи дистанційне погашення кредиту. Для цього не потрібен візит на ломбардне відділення. Маючи точку доступу до інтернету – ви легко отримуєте ломбард у вашому смартфоні та знижку у 10 відсотків.

Спробувавши раз, можна гідно оцінити зручний функціонал Особистого кабінету, що відкриває багато можливостей: дистанційний добір та дистанційне погашення, кешбек, безкоштовна страховка та ін.

Більшість сервісів та акційних пропозицій доступні лише в on-line. Реєструйтесь у Особистому кабінеті на сайті і вільно розпоряджайтесь своїми фінансами так, як ви цього забажаєте.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.