Тільки влітку і тільки в мережі ломбардів Скарбниця!

Тільки влітку і тільки в мережі ломбардів Скарбниця!

Спеціальні пропозиції від «Скарбниці»

Середина літа вже не за горами і після декількох тижнів дощової і похмурої погоди температура знову підвищується до свого звичного липневого значення.

Разом з поверненням тепла ми поспішаємо нагадати вам про спеціальні пропозиції, що діють в ломбардних відділеннях для всіх клієнтів!

Багато хто з наших постійних клієнтів вже встигли скористатися гарячими літніми пропозиціями!

Тільки з 15.06.2011 по 15.08.2011 у відділеннях мережі «Скарбниця» всі наші клієнти можуть отримати у безкоштовне користування 3 дня кредиту!

Крім того для всіх клієнтів підготовлений ще один вагомий подарунок, а саме - підвищення суми на руки за грам золота 585 проби на 10 грн!

Поспішайте скористатися акційними пропозиціями, адже термін їх дії - обмежений!*

* Акційні пропозиції дійсні для всіх клієнтів компанії"Скарбниця" в період з 15.06.2011 до 15.08.2011.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.