Відкриття промломбарду в Харкові

Відкриття промломбарду в Харкові

Перший промломбард у Харкові

Компанія «Скарбниця» продовжує динамічно розвиватися. Промислові ломбарди вже працюють у Києві, Хмельницькому, Кривому Розі, — тепер ми відзначаємо появу першого відділення в Харкові.

Тепер харків'яни можуть отримати необхідний кредит під заставу великогабаритної техніки, будівельних інструментів, спорядження для туризму та відпочинку, і ще багато чого іншого.

І, звичайно ж, традиційно для «Скарбниці», в промломбарді приймається золото, платина й столове срібло.

Зі «Скарбницею» отримати гроші стає дійсно простіше!

Адреса нового відділення: м Харків, вул. Наріманова, 1А, телефони: (057)757-21-60; (050)463-44-74; (050)463-43-77 (кредити під заставу юв. виробів).

Режим роботи ломбардного відділення: пн-нд, цілодобово.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.