Акція «Нарешті літо!»

Акція «Нарешті літо!»

Літо прийшло - скидки принесло

Шановні клієнти, з радістю повідомляємо Вам, що феноменальні знижки на відсотки по кредиту повертаються до Вас влітку!

З 1 червня 2015 до 31 серпня 2015 компанія «Скарбниця» проводить акцію «Нарешті літо.

Отримати кредит під заставу виробів із золота, столового срібла, діамантів та ювелірного срібла* можна на наступних умовах:

  • на строк 7 днів, клієнт отримує знижку на сплату процентів в строк по договору у розмірі 10% (лише перша повна перезастава або викуп предмету застави);
  • на строк 14 днів, клієнт отримує знижку на сплату процентів в строк по договору у розмірі 15% (лише перша повна перезастава або викуп предмету застави).

При здійсненні другої та наступної повної сплати відсотків за існуючим договором:

  • на строк 7 днів в строк по договору, клієнт отримує знижку 5%;
  • на строк 14 днів в строк по договору, клієнт отримує знижку 7%.

* ювелірне срібле приймають у відділеннях за адр.: Київ, вул.Щербакова,45 та б-р Др.Народів,25.
 Деталі дізнавайтесь у оцінювачів-експертів на відділеннях та за тел. 0800500555 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів на території України).

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.