Житомирське відділення «Скарбниця» запрошує взяти участь в акції!

Житомирське відділення «Скарбниця» запрошує взяти участь в акції!

Акція у Житомирському відділенні

З 03.04.2010г. по 25.05.2010г. беріть участь в акції-розіграші цінних призів від компанії «Скарбниця».
Кожен клієнт, який проведе своєчасну* активну операцію (викуп предмета застави або пролонгація терміну кредиту) на суму 250 грн. і більше – отримує скретч-талон, частина «пазла».

Для того щоб виграти** один з цінних призів необхідно зібрати цілий «пазл» (складається з 4-х скретч-талонів) і пред'явити його у відділенні за адресою м.Житомир, вул. Московська, 3. Ви зможете вибрати один з цінних призів, за своїм розсудом:
• Нетбук;
• Домашній кінотеатр;
• Музичний центр;
• Золотий кулон.

Поспішайте! Кількість призів обмежена!

* Під своєчасною операцією мається на увазі операція, проведена в термін, зазначений договорі про надання фінансового кредиту!
** Під виграшем мається на увазі покупка товару в магазинах нашого торгового партнера ТОВ«Євроювеліртрейд», за акційною ціною 1,20 грн. з урахуванням ПДВ.

 

Детальніше Ви можете прочитати в розділі "Акції" 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00

Дзвінки по Україні безкоштовні

Дзвінки за тарифами оператора

Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.