Інновація у ломбардному кредитуванні!

Інновація у ломбардному кредитуванні!

Відтепер ломбард сам приїде до Вас!

Де б Ви не були — на роботі чи вдома, отримати кредит можливо в будь-якому місці та у зручний для Вас час.

Вам необхідно лише заповнити онлайн-форму.

Увага!
Мобільний ломбард працює на території Києва, приймає під заставу побутову техніку, будівельний і садовий інструмент, спортивне та туристичне спорядження. Мінімальна сума кредиту 1000 грн!

Більш детально про нову послугу Ви можете дізнатися тут або зателефонувавши за номером (050) 445-84-84.

Графік роботи мобільного ломбарду: пн - сб, з 09:00 до 21:00.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.