Зеконом гроші з Pokemon GO

Зеконом гроші з Pokemon GO

Отримай знижку на сплату відсотків!

Гра POKEMON GO завоювала прихильність мільйонів людей по всьому світу.

 
Компанія «Скарбниця» дає можливість за допомогою гри економити реальні гроші.

28 Вересня 2016 з 17:30 до 18:30 біля відділення за адресою вул. Саксаганського, 127 буде встановлена приманка, щоб ловити покемонів було ще легше. Усі тренери, гравці у найпопулярнішу гру 2016 року, мають можливість cпіймати покемона та отримати знижку на оплату відсотків 10%.

Умови:
1. Знайти покемона біля відділення ломбарду «Скарбниця» за адресою вул. Саксаганського, 127 через додаток Pokémon Go.
До офіційного релізу гри в Україні встановити її можна як на платформу Android, так і на OS IOS, діючи відповідно до цієї інструкції:
«Інструкція по користуванню додатком»
«Завантажити додаток Pokemon Go на Android»

(Додаток Pokemon GO не запуститься на приладах з рутом або джейлбрейком.)
2. Зробити скріншот экрану з покемоном біля відділення ломбарду Скарбниця.
3. Пред'явити скріншот экрану оцінювачу-експерту ломбардного відділення за адр. вул. Саксаганського, 127.
4. Отримати знижку 10% на наступну оплату відсотків по кредиту під заставу ювелірних виробів або техніки.

* Для отримання знижки, необхідно пред'явити скріншот з покемоном протягом 24 годин. Детальніше дізнавайтеся у оцінювачів-експертів відділення, де діють вищезазначені умови.
 
Pokemon GO.jpg medium
 
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00

Дзвінки по Україні безкоштовні

Дзвінки за тарифами оператора

Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.