У Києві відкрито нове відділення!

У Києві відкрито нове відділення!

Відкривається нове відділення у Києві - вул. Ялтинська 5-Б.

6 лютого відкрилось нове відділення «Скарбниці» в Дарницькому районі. Відділення розташоване за адресою м. Київ, вул. Ялтинська 5-Б.

Компетентні співробітники, швидка оцінка предметів застави, вигідні умови кредитування, сучасне обладнання, безпека — стандарт обслуговування наших клієнтів в компанії.

У новому відділенні передбачено широкі можливості отримання кредиту. Предметом застави можуть бути: дорогоцінні метали, діаманти, дрібна і велика побутова техніка та електроніка.

Будемо раді бачити Вас адресою, вул. Ялтинська, буд 5-Б з 8:00 до 22:00. Без вихідних.


Контактні телефони відділення:

  • для кредитів під заставу ювелірних виробів: (050) 463-27-79;

  • для кредитів під заставу техніки: (050) 463-28-17.
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.