Створюй команду - заробляй реальні гроші!

Створюй команду - заробляй реальні гроші!

Приведи друга та зароби гроші!

Чудова новина для клієнтів «Скарбниці» - тепер Ви маєте можливість заробляти «реальні» гроші легко і просто! Витративши зовсім небагато свого часу і натхнення, для того, щоб пояснити друзям і знайомим, що кращі та комфортні послуги надає саме «Скарбниця», і в якості подяки за це Ви отримаєте грошову винагороду!

Як стати учасником і створити свою команду:

Якщо Ви клієнт нашої компанії і маєте активний договір застави в будь-якому з відділень «Скарбниці», то перший крок Ви вже пройшли!

Другий крок - зареєструйтеся на сайті та в особистому кабінеті отримайте свій реферальний код.

Третій крок - повідомте реферальний код своїм друзям і знайомим, які раніше не користувалися послугами «Скарбниці». Кожен новий клієнт, який пред'явив Ваш код при оформленні кредиту під заставу, автоматично стає учасником Вашої команди, а Ви за кожного учасника гарантовано отримуєте 50 гривень на свій бонусний рахунок і додатково після кожної оплати % учасником Вашої команди, Ви будете отримувати 6% від сплаченої суми .

Але це ще не все!

Ваша команда може складатися з декількох рівнів, де кожен рівень має свій % винагороди. Ваші друзі можуть запрошувати в команду своїх друзів, тим самим, приносячи дохід не тільки Вам, але і собі. Чим більше людей в команді, тим більше Ваш дохід!
Структуру Вашої команди і всі зароблені гроші Ви зможете бачити в своєму особистому кабінеті, і зразу в кабінеті маєте можливість, натисненням всього однієї кнопки перевести Ваш дохід на свою банківську карту будь-якого банку України.

Почніть створювати свою команду і отримувати дохід уже сьогодні!

Детальніше
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.