Компанії «Скарбниця» виповнилося 26 років!

Компанії  «Скарбниця» виповнилося 26 років!

Нам 26 років!

День Народження - це завжди важлива подія в житті, це час замислитися  над тим що вже минуло і час для планування майбутнього. Час звернутися до оточуючих тебе людей, щоб висловити подяку в підтримці і у натхненні.

Теж саме можна сказати і про компанію.  Це теж живий організм що росте, розвивається, будує плани і втілює їх у життя.   

Хочеться подякувати нашим клієнтам, співробітникам і партнерам. Тобто всім, хто допомагає створювати цю компанію, хто надихає її на розвиток.

З самого початку, а це було у 1992 році))) компанія «Скарбниця» обрала шлях інноваційного розвитку у сфері кредитування.

Ми перші почали дбати про безпеку і комфорт у відділеннях;

Запропонували  ринку кредити під заставу техніки;

Запустили сервіси он-лайн оплат;

Винайшли новий формат ломбарду – ПромЛомбард;

Кредити під заставу криптовалюти - це теж наше надбання.

Та ще багато звершень попереду! Велика вдячність всім тим, хто розвиває компанію, хто її оточує, і головне – нашим Клієнтам!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.