Клієнти «Скарбниця» отримали 350 тисяч гривень кешбеку!

Клієнти «Скарбниця» отримали 350 тисяч гривень кешбеку!

Кешбек від мережі ломбардів «Скарбниця»

Всього за два місяці з моменту запуску кешбек-сервісу клієнти ломбарду «Скарбниця» отримали 350 703 гривень! Це реальні гроші, які тепер вони можуть витратити на свій розсуд.

Таким чином, сьогодні «Скарбниця» надає клієнтам не тільки «швидку допомогу» у вирішенні фінансових питань, а й можливість отримати додатковий дохід за користування її послугами!

Нагадаємо, в серпні 2019 року в компанії «Скарбниця» запрацював кешбек-сервіс, за допомогою якого клієнти можуть перевести бонуси в реальні гроші і вивести їх на картку будь-якого українського банку. Мінімальна сума для виведення коштів на картку становить 20000 бонусів, що дорівнює 500 грн.

Бонуси нараховуються клієнтам на їх рахунок:

  • при сплаті зобов'язань по кредиту (1 бонус - 1 грн за %);
  • за покупки в мережі магазинів «Техноскарб» (1 бонус за кожну 1 грн);
  • за залишок при проведенні оплат у відділенні (копійки від 0,01 до 0,99);
  • за першу верифікацію номера телефону у відділенні (50 бонусів).
Нехай Ваші покупки будуть приємними і вигідними!
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.