Миколай іде – подарунки несе! - [Скарбниця]

Миколай іде – подарунки несе! - [Скарбниця]

Безкоштовна страховка від Уника!

В День Святого Миколая, ми щиро вітаємо наших Клієнтів зі святом!

Хочемо побажати в цей день дива та казки, нехай збудуться заповітні мрії, а ваші оселі наповняться достатком, здоров’ям та любов’ю.

Ломбард «Скарбниця» завжди піклується про своїх Клієнтів та їх добробут. Саме тому, до Дня Святого Миколая, ми підготували вам чудовий подарунок під подушку!

Отримайте безкоштовну страховку від провідної страхової компанії України - Уніка, при укладенні нового договору на отримання фінансового кредиту від національної мережі ломбардів «Скарбниця».

Акція діє лише 1 день - 19.12.2019, тож поспішайте застрахуватись, та зустріти прийдешній Новий Рік без турбот.

Ломбард «Скарбниця» - кращий для вас!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.