Спеціальні умови кредитування до новорічних свят

Спеціальні умови кредитування до новорічних свят

Подарунки до нового року!

Спеціально до Новорічних свят, для наших клієнтів ми підготували особливі умови кредитування!

Ми знаємо, що Новий рік – це та мить, коли ми тішимо своїх близьких та рідних приємними подарунками. Саме для того, щоб наші клієнти не відчували браку коштів в ці прекрасні дні, кредити у ломбарді «Скарбниця» стають ще доступнішими!

В період з 29.12.2019 до 31.12.2019 у вас є нагода отримати гроші лише під 0,4%. Переходьте за посиланням, пишіть свій email, а також номер телефону і кредит під 0,4% у Вашому гаманці!

Бажаємо достатку та приємних подарунків від життя – завжди ваша, «Скарбниця»

 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.