Мобільний ломбард вже прямує до Вас

Мобільний ломбард вже прямує до Вас

Нова послуга Мобільний ломбард

Мобільний ломбард – це зручний ломбард на колесах для тих мешканців Києва, котрі цінують свій час та не можуть витрачати його на дорогу до відділення, супроводжуючи габаритний предмет застави. Зовсім не обов’язково виходити з дому, щоб отримати ломбардний кредит. Замовляйте кошти під заставу техніки, електроніки, ювелірних виробів та наручних годинників з доставкою до дверей.

Для безкоштовного виклику мобільного ломбарду достатньо заповнити онлайн-форму на сайті, чи зателефонувати до контакт-центру за номером: (050) 445-84-84.

Далі все просто: за вашою адресою виїжджає висококваліфікований кредитний експерт на спеціальному фургоні з міні-лабораторією, котрий оформить договір та видасть кредитні кошти.

Переваги мобільного ломбарду:

  • Живі гроші, не виходячи з дому
  • Реальна можливість взяти кредит під великогабаритні та коштовні речі
  • Виїжджаємо за Вашою адресою у зручний час
  • Економія витрат на доставку предмету застави у відділення
  • Послуга безкоштовна

Для сплати відсотків та пролонгації кредитного договору користуйтесь Особистим кабінетом на сайті «Скарбниці», і Ви переконаєтесь, що це швидко, зручно та безпечно, адже дистанційні сервіси дозволяють керувати своїми фінансами цілодобово без потреби відвідувати ломбардне відділення.

Потрібні кошти? Не зволікайте, сміливо мобільний ломбард викликайте!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.