Ми безперебійно працюємо для вас

Ми безперебійно працюємо для вас

Як ми працюємо в умовах карантину

Шановні Клієнти національної мережі ломбардів «Скарбниця»!

Ми безперебійно працюємо для вас навіть за умов карантину в країні, адже сьогодні було отримано роз’яснення до постанови КМУ №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Ломбардна діяльність, яка зосереджена на видачі кредитних коштів, здійснюється на законних підставах разом із іншими видами фінансових установ.

На виконання рішення уряду ломбард «Скарбниця» обслуговує клієнтів у ломбардних відділеннях, допускаючи у клієнтську зону не більше одного відвідувача на 10 квадратних метрів площі з дотриманням 1,5-метрової дистанції.

Якщо вам необхідні гроші або ви хочете здійснити викуп предмета застави – ми запрошуємо вас у наші комфортні відділення, де можна обслуговуватись безконтактно, оформлюючи електронний договір та отримуючи суму по кредиту на банківську картку.

Для добору коштів, погашення, пролонгації та перезастави, ми радимо скористатись Особистим кабінетом, що є ломбардом у вашому смартфоні.

Саме зараз дистанційні сервіси «Скарбниці» стануть вам у нагоді при управлінні своїми договорами.

Нагадуємо, що для вас працює цілодобовий контакт-центр. У разі виникнення питань телефонуйте за безкоштовним номером 0800500555.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.