Зустрічайте нову послугу «Кредитний кур’єр»!

Зустрічайте нову послугу «Кредитний кур’єр»!

Зучтрічайте кредитного курьера!

Відтепер не потрібно йти на відділення ломбарду «Скарбниця» для того, щоб оформити позику під заставу техніки та отримати гроші.
Варто лише приділити декілька хвилин та зробити кілька простих дій:

  • Оформити заявку на отримання кредиту під заставу з доставкою;
  • Відповісти на телефонний дзвінок експерта для узгодження деталей;
  • Отримати гроші на Вашу банківську картку.

Оформити заявку та скористатися новою послугою «Кредитний кур’єр» можливо на сторінці послуги.

Більше інформації за безкоштовним номером контакт-центру 0 800 500 555.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.