Обмін бонусів на золото

Обмін бонусів на золото

Золото завжди в ціні

Відтепер кожен клієнт може обмінювати свої бонуси на золото. До ваших послуг широкий асортимент виробів із дорогоцінних металів нашого партнера. Це не лише прекрасна ідея для подарунка, але й вигідна довгострокова інвестиція, тому, що:

 

-  золото завжди в ціні і стабільно дорожчає

-  це надійний актив, реальна фізична цінність

-  оптимальна форма заощаджень

 

У час, коли курси валют нестабільні, нафта здешевлюється - ціни на золото лише зростають, це надійний актив зі стабільним попитом, який легко можна конвертувати у гроші за будь-якої ситуації.

Для обміну перейдіть у розділ "Бонусна картка" в особистому кабінеті, обирайте прикрасу, яку хочете придбати та обмінюйте на неї бонуси, а якщо їх не вистачає ви завжди можете здійснити доплату

З детальними умовами обміну можна ознайомитись у особистому кабінеті.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.