Кредит під заставу телефонів, ноутбуків та планшетів за 1грн/день

Кредит під заставу телефонів, ноутбуків та планшетів за 1грн/день

1 грн/день за перші 5 днів!

Для всіх клієнтів, які раніше не кредитувалися в мережі ломбардів «Скарбниця», та уклали договір про надання фінансового кредиту під заставу мобільного телефону, ноутбуку або планшету,  застосовується знижена відсоткова ставка у розмірі 1 гривні в день за перші 5 днів користування кредитом, а також надається надбавка до суми кредиту у розмірі 10%.

Для всіх клієнтів, які раніше кредитувалися в мережі ломбардів «Скарбниця» та уклали договір про надання фінансового кредиту під заставу мобільного телефону, ноутбуку або планшету  на строк 15 днів, застосовується знижена плата за користування кредитом у розмірі 1 гривня в день за перші 5 днів користування кредитом, а також надається надбавка до суми кредиту у розмірі 5%.

Деталі

  • Період проведення акції з 20.07.2020р. до зміни її умов, або припинення дії акції у всіх ломбардних відділеннях, які використовують знак для товарів та послуг Скарбницятм на законних підставах.
  • Акція поширюється на кредити під заставу мобільних телефонів, ноутбуків або планшетів.
  • Плата за користування кредитом складає 1 гривню на день за перші 5 днів користування кредитом, за наступні дні користування кредитом здійснюється сплата у розмірі стандартної (не акційної) ставки.
  • Кожен клієнт може скористатися умовами акції 1 раз в 30 днів.
  • Якщо з клієнтом укладено кілька договорів про надання фінансового кредиту, що забезпечені заставою мобільного телефону, ноутбуку або планшету, умови цієї акції розповсюджуються на відносини за тим договором, за яким позичальником отримано найбільшу, з поміж інших, суму кредиту.
  • При повторному зверненні клієнта з метою продовження строку дії договору, або укладення нового договору застосовуються стандартні, а не акційні умови кредитування.
  • У випадку продовження дії договору, до відносин за яким застосовуються умови акції «Кредит під заставу мобільного телефону, ноутбуку або планшету за 1 грн», умови рекламної акції «-10%» не застосовуються.
  • На суму відсотків сплачених на умовах акції, бонуси не нараховуються, наявні бонуси не списуються на погашення відсотків за цією акцією.
  • У випадку недотримання умов даної акції нарахування та сплата відсотків за користування кредитом здійснюється згідно стандартних умов кредитування.
  • Деталі акції уточнюйте у кредитних експертів або за телефоном 0800500555 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні в межах України).
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.