Ми збільшили суму на руки! Забирай свої +10% у Особистому кабінеті

Ми збільшили суму на руки! Забирай свої +10% у Особистому кабінеті

Забирай свої +10% у Особистому кабінеті

Любі наші Клієнти, поспішайте скористатись акційною пропозицією та гарантовано отримати свої додаткові 10 відсотків до основної суми кредиту. Зробити це дуже просто: активуйте свій обліковий запис у Особистому кабінеті та отримайте додаткові кошти у зручний для вас спосіб. Якщо ви вже встигли стати активним користувачем унікальних сервісів Особистого кабінету – збільшуйте суму кредиту під час оформлення договору. Не мали змоги активувати свій профіль? Не біда, зробіть це найближчим часом та отримуйте +10% від суми кредиту  на картку будь-якого банку України дистанційно.

 

Хочете отримати максимум вигоди від співпраці з ломбардом «Скарбниця»? Тоді обов’язково реєструйтесь у Особистому кабінеті, активуючи профіль та вільно користуйтесь ломбардом у вашому смартфоні. Лише обрані мають доступ до повного переліку унікальних пропозицій, серед яких до 31.08.2020 на вас вже чекають додаткові 10 відсотків до основної суми кредиту.

 

Детальні умови акції на сайті або за телефоном 0800500555 (дзвінки безкоштовні в межах України).

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.