Кнопки натискай, купу бонусів тримай!

Кнопки натискай, купу бонусів тримай!

Кешбек за прості дії!

Заробляти бонуси стало ще простіше, адже ми розпочинаємо акцію «Бонус за дію».
Виконуючи прості дії у Особистому кабінеті, ви гарантовано отримуєте бонуси, а з ними і реальні гроші у вигляді кешбеку та безлічі цінних подарунків.
Наші бонуси легко конвертуються у реальні гроші у розрахунку 40 бонусів = 1 грн.
Ще простіше вони перетворюються у золоті вироби, доступну техніку, подарункові сертифікати від наших найкращих магазинів-партнерів. Але найголовніше, це те, що вигідна програма лояльності від мережі ломбардів «Скарбниця» надає можливість збільшувати суму кредиту та погашати відсотки за користування ним з легкістю все тими ж бонусами.
 
Отже, за що Ви отримаєте  купу бонусів, або які дії в рамках акції «Бонус за дію» необхідно виконати для бонусних нарахувань?
 

  • Додавання електронних копій документів з верифікацією
  • Укладання електронного договору
  • За доповнення інформації у своєму профілі Особистого кабінету: додавання e-mail адреси, встановлення ПІН-коду для входу
  • За добір додаткових коштів через Особистий кабінет та дистанційну сплату відсотків, а також за низку інших дій


За виконання акційних завдань, Клієнт має можливість отримати від 50 до 1000 бонусів за одну дію.

Пам’ятайте: щобільше дій ви здійснюватимете, то краще зможете відчути переваги від співпраці з національною мережею ломбардів «Скарбниця». Заходьте у Особистий кабінет та вже зараз розпочніть полювання за бонусами.


Ваші гроші – у Ваших руках!
 
Офіційні умови акції

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.