Відкриття нового ломбарду у Києві

Відкриття нового ломбарду у Києві

Відкрито нове ломбардне відділення у Києві

Національна мережа ломбардів «Скарбниця» радо повідомляє про відкриття ломбардного відділення на одному із найбільших масивів Києва – Троєщині. Це вже восьме відділення в цьому районі. Перебуваючи у постійному розвитку, ми прагнемо досягти максимального покриття та забезпечити кожного українця якісним сервісом ломбардного кредитування. 

Нове сучасне відділення розташоване за адресою вул. Миколи Лаврухіна, 3. До ваших послуг висококваліфіковані кредитні експерти, що здійснять компетентну оцінку заставного майна та за лічені хвилини оформлять кредит під заставу:

  • Золота
  • Техніки
  • Діамантів
  • Срібла 
  • Великогабаритних товарів

Загалом, надаємо кредит майже під буд-що на вигідних умовах, а також пропонуємо нові сучасні рішення для управління своїми фінансами: гроші на банківську картку, дистанційний добір та погашення кредиту через Особистий кабінет.

Високо цінуючи своїх клієнтів ми підготували вітальні бонуси, кешбек, що легко вивести на картку, доступ до закритого магазину золотих прикрас «Скарбничка» та багато інших подарунків у мережах магазинів-партнерів, котрі можна отримати в обмін на бонусні накопичення.

Завітайте до нас і ми зустрінемо вас із задоволенням та обслужимо на найвищому рівні.

Адреса нового відділення: вул. Миколи Лаврухіна, 3, тел. (050) 463-33-78 (Деснянський район).
Режим роботи ломбардного відділення: пн-нд: з 8:00 до 22:00 (без перерв і вихідних).

Розташування нового ломбарду Ви можете переглянути за посиланням 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.