«Кредит з доставкою» у Миколаєві - нова послуга від ломбарду «Скарбниця»

«Кредит з доставкою» у Миколаєві - нова послуга від ломбарду «Скарбниця»

Щодня ми працюємо над тим, аби зробити отримання кредиту максимально простим та доступним для всіх.
Навіть, якщо у вас не має змоги відвідати ломбардне відділення, ви все одно можете гарантовано отримати кредитні кошти різними способами. Раніше ми запустили сервіс «Кредитний кур’єр», коли за допомогою сервісу кур’єрської доставки клієнт надсилає предмет застави та отримує кошти безготівковим способом.
Також, у місті Києві успішно функціонує мобільний ломбард, що видає кредит безпосередньо на місці і є дуже зручним саме для великогабаритних та коштовних речей.
Відсьогодні ми запускаємо новий сервіс «Кредит з доставкою» у місті Миколаєві, де національна мережа ломбардів «Скарбниця» представлена 11 відділеннями, більшість з яких цілодобові.
«Кредит з доставкою» особливо актуальний саме зараз, коли необхідно максимально зберігати соціальну дистанцію та гарантовано отримати швидкий кредит.
Отримати гроші досить просто, заповнивши заявку на сайті. Ну а далі ми все зробимо за вас: наш кредитний експерт приїде у зручний час та місце, здійснить кваліфіковану оцінку техніки та видасть кредитні кошти на картку у режимі реального часу.


Замовляйте «Кредит з доставкою» під заставу техніки - цінуйте свій час!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.