28 років - 28 золотих прикрас для вас

28 років - 28 золотих прикрас для вас

28 років - 28 золотих прикрас для вас

Щороку, золотою осінньою порою, історія нашої компанії доповнюється новим розділом і зовсім скоро ми святкуватимемо 28 День народження компанії «Скарбниця».

Цими прохолодними днями ми хочемо поділитись з вами теплом та разом відсвяткувати цю радісну і важливу для нас подію. 

Тож з 1 по 30 листопада ми запрошуємо вас, наші дорогі клієнти, взяти участь у розіграші 28 елегантних прикрас із справжнього золота 585 проби від закритого ювелірного магазину «Скарбничка» клубного типу.  

Ми обрали для вас найкраще, адже золото, це чи не єдиний подарунок, що з часом лише збільшуватиме свою цінність, даруючи гарний настрій і тільки приємні емоції.

Чарівна кнопка «Подарунки до Дня Народження ломбарду Скарбниця» для отримання унікального коду учасника розіграшу знаходиться у особистому кабінеті на нашому сайті. Збільшити свої шанси на перемогу можна завдяки своїм бонусним накопиченням. Отримуйте додаткові коди в обмін на 1000 бонусів кожен, і це ще не всі приємні новини, адже кількість бонусних списань на користь унікальних кодів для вас - не обмежена.   

Щасливі власники 28 золотих прикрас на честь Дня народження «Скарбниці» будуть визначені генератором випадкових чисел random.org, а переможці опубліковані на нашій сторінці у Facebook

Бажаємо успіху кожному та дякуємо за довіру впродовж десятиріч. Давайте святкувати разом!

Деталі акції за посиланням

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.