Акція "Подарунок другу"

Акція "Подарунок другу"

Поділися з другом знижкою!

В наш непростий час, для кожного є важливим відчувати чиюсь підтримку, і не лише моральну. Погодьтеся, завжди приємно отримувати подарунки. Ще приємніше отримувати подарунок не з нагоди якого-небудь свята, а просто так. Коли просто комусь захотілося підбадьорити Вас... Тоді навіть звичайний день з легкістю перетворюється на святковий!

Саме тому ми започаткували нову програму «Подарунок для друга». Тепер, клієнти, що отримали знижки на наші послуги, можуть поділитися ними зі своїми друзями. Програма з радістю підтримана багатьма з них. Тому ми переконані, що Вас зацікавить наша пропозиція.

Щоб стати учасником програми Вам необхідно лише завітати на одне з нижчезазначених відділень мережі ломбардів «Скарбниця», заповнити анкету і Ваші друзі будуть вдячні Вам за новорічні вітання та отримання картки клієнта! 
 Кожну з отриманих листівок можна обміняти на діючу картку клієнта до 31 січня 2010 року, за однією з адрес:

  • м.Київ, просп. Перемоги, 27а;
  • вул. Зодчих, 50;
  • б-р Перова, 40.

Скористатися нашою дисконтною карткою Ваші друзі зможуть у будь-якому відділенні ломбарду «Скарбниця», по всій території України!

Акція проходить до 31 січня 2010р., у ломбардних відділеннях мережі «Скарбниця» за адресами: м.Київ, пр-т Перемоги, 27а, вул. Зодчих, 50, б-р Перова, 40.

  
З Новим Роком та Різдвом Христовим Вас та Ваших близьких!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.