У ломбардному відділенні за адресою б-р Чоколівський, 21 розпочався ремонт

У ломбардному відділенні за адресою б-р Чоколівський, 21 розпочався ремонт

Акція на час ремонту!

Дорогі клієнти ломбарду «Скарбниця»!

У ломбардному відділенні за адресою б-р Чоколівський, 21 почався ремонт. Під час проведення ремонтних робіт ломбардне відділення працює в колишньому режимі: з 9:00 до 21:00. Технічна перерва з 14:00 до 14:30. Ми приносимо Вам свої вибачення за тимчасові незручності пов'язані з проведеними ремонтними роботами. У подяку за Ваше розуміння пропонуємо Вам взяти участь в акціях, які проводяться під час проведення ремонтних робіт. Інформація про участь знаходиться нижче.

АКЦІЯ «Скарбничка»

Знайдіть свій бажаний скарб в ломбарді «Скарбниця»!

АКЦІЯ «+ 5 грн до суми на руки»

Як компенсацію за тимчасові незручності, ми вирішили запропонувати клієнтам ломбарду за адресою б-р Чоколівський, 21 +5 гривень до суми на руки за 1 г 585 проби. Дана пропозиція діє тільки протягом часу проведення ремонтних робіт у даному відділенні. Загальні умови отримання ломбардного кредиту в ломбардах мережі Ви можете переглянути за посиланням: Кредит готівкою за 3 хвилини

 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.