Allmart — сучасний маркетплейс вживаної техніки 

Allmart — сучасний маркетплейс вживаної техніки 

З радістю повідомляємо вам про те, що у нас з'явився новий бізнес-партнер Allmart.ua.

Це український онлайн-маркетплейс, який активно розвивається з 2022 року. Він об'єднує традиційну дошку безкоштовних оголошень і торговий майданчик (маркетплейс) для підприємців. Від інших схожих сервісів його відрізняють унікальні функції та сервіси, а також інтуїтивний інтерфейс.

У чому переваги Allmart?

Цей сайт оголошень дозволяє приватним особам і підприємцям виставити вживаний товар на продаж (наприклад, інструменти, смартфони, ноутбуки тощо). Для цього потрібно заповнити невелику анкету з описом, завантажити фото і вказати ціну.

Розміщення всіх оголошень незалежно від їхньої кількості БЕЗКОШТОВНО. За бажанням можна скористатися платними послугами: розмістити картки товару на головній сторінці або потрапити в категорію "ТОП". А підприємці можуть завантажувати анкети з товарами вручну, або за допомогою автоматичного імпорту файлів через API.

Покупці можуть безпосередньо спілкуватися з продавцем у чаті, а також пропонувати свою ціну (трохи торгуючись).

Але це ще не все — на Allmart доступні унікальні сервіси:

  • "Підібрати" — зручний фільтр підбору товарів відповідно до персональних критеріїв;
  • "Прицінитися" — попередня оцінка товару виходячи з його параметрів і вартості на ринку;
  • "Гроші за техніку" — швидко отримати гроші сьогодні, завітавши до ломбарду "Скарбниця" та продовжувати продаж техніки онлайн за бажаною ціною на даному майданчику;
  • "Ремонт" — швидкий пошук майстра та оцінка ремонту зламаної техніки в обраному населеному пункті.

Покупцям доступна оплата готівкою (післяплата), або безпечна угода. Це означає, що гроші на картці тимчасово заблокують до моменту отримання товару, і лише після успішного отримання їх буде списано з рахунку. Продавці ж можуть вказати при створенні оголошення кращі для них способи оплати та доставки. На вибір Allmart пропонує скористатися відправкою Новою Поштою по Києву та Україні, або самовивозом.

Реєструйтеся на сайті https://allmart.ua, щоб безпечно купувати та продавати!

 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.