Зустрічайте! Оновлений розділ в додатку «Скарбниця»

Зустрічайте! Оновлений розділ в додатку «Скарбниця»

Доброго дня, шановні користувачі додатка Скарбниця!

Ми раді повідомити вам про останнє оновлення нашого додатка Скарбниця в розділі Ломбард Онлайн, яке робить ваш особистий кабінет ще зручнішим та функціональнішим. Ми завжди прагнемо покращувати ваш досвід користування нашим додатком, і це оновлення — не виняток.

З метою забезпечити максимальний комфорт у використанні додатка, ми внесли зміни до інтерфейсу вашого особистого кабінету. Тепер він виглядає більш сучасно та зручно, але водночас залишається таким же надійним та якісним, як ви звикли.

Розуміючи, що звичка — це важлива річ, ми вирішили надати вам вибір. На нашому сайті ви зможете продовжувати використовувати старий формат особистого кабінету, який вам знайомий. А також в додатку ви можете вибрати в налаштуваннях, яку саме версію ви хочете використовувати стару веб-версію, або ж вже оновлену версію мобільного додатка.

Важливо підкреслити, що незважаючи на обрану вами версію, функціонал додатка залишається повністю однаковим. Ви зможете здійснювати всі необхідні операції, переглядати дані та користуватись усіма можливостями додатка Скарбниця.

Ми розуміємо, що зміни можуть викликати невелику складність, тому робимо все можливе, щоб перехід на нове був максимально плавним. Наша команда завжди готова допомогти вам у разі виникнення питань або труднощів.

Якщо виникають питання, або побажання,  то ви можете зателефонувати в колцентр:  0 800 500 555

Дякуємо вам за використання додатка Скарбниця. Ми прагнемо зробити ваш досвід користування ще приємнішим та ефективнішим. Бажаємо вам гарного дня та вдалих фінансових рішень з додатком Скарбниця!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.