Перше ломбардне відділення «Скарбниця» у Бориславі

Перше ломбардне відділення «Скарбниця» у Бориславі

Сьогодні, 15 березня, ми відкрили перше відділення ломбарду «Скарбниця» в м. Борислав.


Жителі міста можуть в будь-який день відвідати наш ломбард.

Оцінювачі — експерти з радістю нададуть всю інформацію щодо умов кредитування, діючих акційних заходів та допоможуть Вам отримати кредит під заставу ювелірних виробів і техніки.

Нове відділення знаходиться на вул. Міцкевича, 4.

Графік роботи: цілодобово і без вихідних, тому завітати до відділення можна в будь-який зручний для Вас час. 

Всю потрібну Вам інформацію щодо отримання швидкого кредиту під заставу ювелірних виробів і техніки Ви можете дізнатися за номерами: (03248) 4-25-13, (050) 463-37-00 або відвідавши ломбард.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00

Дзвінки по Україні безкоштовні

Дзвінки за тарифами оператора

Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.