Додаток для iPhone від компанії «Скарбниця»

Додаток для iPhone від компанії «Скарбниця»

Додаток для iPhone

Для зручності наших клієнтів в компанії «Скарбниця» розробили додаток для iPhone, за допомогою якого можна отримати своєчасний доступ до актуальної інформації компанії.

За допомогою нашого мобільного додатку Ви можете:

  • дізнатися як отримати кредит, що приймається в заставу, та які потрібні документи;
  • ознайомитися з бонусною програмою і дізнатися кількість Ваших бонусів;
  • бути в курсі останніх акцій і новин;
  • замовити дзвінок з нашого контакт-центру;
  • дізнатися поточну заборгованість за договором;
  • знайти найближче відділення мережі у Вашому місті.

Завантажуйте додаток безкоштовно в AppStore.

 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.