Вигідні кредити в Нікополі

Вигідні кредити в Нікополі

Феноменально вигідні кредити у Нікополі!

З 20 вересня до 31 грудня 2017 року ломбард «СкарбницяТМ» проводить для всіх жителів міста Нікополь акцію «Феноменально вигідні кредити».
Скористатися умовами акції дуже просто. Відвідайте найближче відділення у місті Нікополь за адресою:
  • вул. Електрометалургів, 38 (цілодобово);
  • просп. Трубників, 2а (цілодобово);
  • просп. Трубників, 26 (цілодобово).
Укладіть договір фінансового кредиту під заставу ювелірних виробів з дорогоцінних металів, столового срібла та/або діамантів на термін до 14 днів. За умови оплати процентів за користування кредитом з 20 по 25 число кожного місяця і з урахуванням строків вказаних у договорі, сума процентів буде перерахована з розрахунку 0,3% від суми позики за кожен день користування кредитом.
Всі жителі та гості міста Нікополь самостійно можуть переконатися у вигідності акції «Феноменально вигідні кредити» від всеукраїнської мережі ломбардів «СкарбницяТМ».
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.