У мережі ломбардів «Скарбниця» з’явився офіційний Telegram-бот

У мережі ломбардів «Скарбниця» з’явився офіційний Telegram-бот

Зустрічайте свого особистого помічника - Telegram- бот

Відстежити інформацію за своїми активними договорами застави, довідатися про актуальні акції та події, знайти найближче відділення. Тепер не потрібно шукати всі ці дані самостійно. За Вас це зробить наш Telegram-бот.

Все, що Вам потрібно - ввести у пошуковому полі Telegram-месенджера @skarb_bot і натиснути кнопку “Start”. Усього одна дія і навіть не потрібно переривати спілкування із друзями у смартфоні, щоб знайти потрібну адресу нашого відділення або дізнатися стан договору.
Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.