Black Friday в мережі ломбардів «Скарбниця»

Black Friday в мережі ломбардів «Скарбниця»

Чорна п'ятниця у ломбарді Скарбниця

Black Friday - це день, коли кожен бажаючий може порадувати себе вигідним придбанням з хорошими знижками.

Традиційно Black Friday у всьому світі припадає на останню п'ятницю осені. У 2019 році - це 29 листопада.

Щоб не змушувати чекати наших клієнтів, ми вирішили надати спеціальні умови кредитування до Black Friday - вже сьогодні!

Всі бажаючі можуть скористатися нашою супер пропозицією і отримати кредит лише під 0,4% в період з 25.11.2019 по 29.11.2019 включно!

Переходьте за посиланням, вказуйте свій email, а також номер телефону і гроші у Вас у гаманці або на банківській карті!

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.