Бонуси від ломбарду «Скарбниця» - це безмежні можливості для Вас з ONECARD

Бонуси від ломбарду «Скарбниця» - це безмежні можливості для Вас з ONECARD

Обмінюй бонуси на сертифікат ONECARD

Ми щодня працюємо над тим, щоб наші клієнти отримували завжди більше від співпраці з національною мережею ломбардів «Скарбниця». Високо цінуючи довіру, ми щедро віддячуємо всіх приємними бонусами в знак нашої міцної співпраці.
 
Відсьогодні кожен клієнт мережі ломбардів «Скарбниця» може обмінювати свої бонуси на сертифікат ONECARD та купувати будь-що, не обмежуючи свої можливості.

ONECARD – це ідеальне рішення у якості подарунка для Вас та Ваших близьких, адже тепер Ви маєте змогу зайти в будь-який магазин-партнер проекту і вийти з тим, що Вам необхідно саме зараз.

Протягом 1,5 року сертифікат ONECARD можна використати в більш ніж 50 великих Українських торгових мережах, а це понад 3000 торгівельних точок. З деталями використання сертифікату  та повним списком партнерів проекту можна ознайомитись за посиланням.
 
Оформлюйте кредит у національній мережі ломбардів, накопичуйте бонуси та  тіште себе і близьких різноманітними подарунками, адже «Скарбниця» - це  більш, ніж просто ломбард.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.