Кешбек на банківську карту

Кешбек на банківську карту

Маємо гарну новину.

Якщо Ви – наш Клієнт і вже встигли накопичити бонуси, у Вас є можливість перевести конвертовані бонуси на банківську карту будь-якого банку України в особистому кабінеті на сайті www.skarb.com.ua

Конвертація бонусів здійснюється в співвідношенні 50 бонусів = 1 гривні.

Мінімальна сума для виведення коштів на карту становить 5 000 бонусів, які дорівнюють 100 гривням в грошовому еквіваленті.

Детально ознайомитись з інформацією про нарахування і списання бонусів  Ви можете в розділі Програма лояльності

Також інформуємо, про ще дві зміни в бонусній програмі, по-перше, коефіцієнт списання бонусів на оплату відсотків також становитиме 50 бонусів =  1 гривня. По-друге, ми зупинили опцію конвертації бонусів в гривні шляхом поповнення мобільного номеру українських стільникових операторів зв’язку.

Тепер ви самі вирішаєте на що витрачати бонуси, оскільки їх конвертація в живі гроші значно спрощена.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.