Інноваційна послуга від компанії Скарбниця!

Інноваційна послуга від компанії Скарбниця!

«Скарбниця» завжди інноваційна!

Не встигаєте приїхати в ваше ломбардне відділення до його закриття? Знаходитесь в іншому місті? Бажаєте зберегти предмет застави, але з яких-небудь причин не можете приїхати до відділення ломбарду, де укладали кредитний договір?

Разом з нами вам більш не доведеться турбуватися про такі речі!

Для цього компанія «Скарбниця» вводить в дію інноваційну послугу.

Відтепер, якщо у вас є діючий кредитний договір, оформлений в одному з ломбардних відділень нашої мережі, ви зможете зробити фінансові операції в будь-якому ломбардному відділенні мережі «Скарбниця»*!

Список операцій за діючим договором, які можна провести в будь-якому ломбардному відділенні мережі «Скарбниця»:

  • Продовження терміну дії договору;
  • Часткова сплата відсотків за користування кредитом;
  • Повна сплата відсотків за користування кредитом;
  • Повне погашення зобов'язань за кредитним договором**.

Для проведення будь-якої з перерахованих вище операцій вам необхідно пред'явити оцінювачу-експерту кредитний договір, за яким ви хочете здійснити операцію.

У разі відсутності на руках кредитного договору, ви можете надати оцінювачу-експерту індивідуальний код договору і пароль, видані вам при оформленні кредитного договору (надруковані на аркуші з інструкціями до системи «E-Lombard»).

Необхідно пам'ятати, що код договору унікальний для кожного договору, тому оцінювачу-експерту необхідно надати виключно код договору, за яким ви бажаєте провести операцію!

* Операції по кредитним договорам оформленим в київських відділеннях, можна справити ТІЛЬКИ В КИЄВІ, незалежно від адреси відділення яке ви бажаєте відвідати. Відповідно, операції по кредитному договору оформленому в одному з регіональних відділень ви НЕ ЗМОЖЕТЕ провести в київських відділеннях.

** При повному погашенні зобов'язань за кредитним договором, предмет застави ви можете забрати тільки в відділенні, де оформлявся кредитний договір.
 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.